Dr. Falus András professzor, Széchenyi-díjas immunológus, egyetemi tanár, az MTA rendes tagja előadásával nyitottuk meg tavaly év elején Praxisközösségünket. Akkor nem gondoltuk, milyen aktualitással bír professzor úr szakterülete, az immunológia. Zárórendezvényünkre szintén őt kértük fel, s örömmel igent mondott. November 19-én mindenkit szeretettel várunk online előadására, melynek címe: A COVID betegség, mint világunk komplex kihívása.
A SARS-CoV-2 okozta járvány egészségügyi, és szociális kihívás világszerte. A járvány terjedése, a betegség tünetei és társadalmi hatása az elmúlt 100 évben példátlan. Az előadás kitér a gyógyítás lehetőségeire és várható stratégiáira. Az előadó közös gondolkodásra hív a tudomány szerepére vonatkozóan ökológiai, klimatikus és társadalmi együttműködési szempontok alapján.
Dr. Falus András professzor, Széchenyi-díjas immunológus, egyetemi tanár, a MTA rendes tagja online előadása 2020. november 19-én 18:00 órakor kezdődik.
Regisztráció a ZOOM-előadásra itt: https://bit.ly/358ivLn
 
Az előadás egyben a Szentendre és Vidéke praxisközösség VEKOP pályázati programjának zárórendezvénye. A Szentendre és Vidéke Praxisközösség 2019 elején indult a körzet hét praxisának bevonásával. A prevenciós szolgáltatásokat Szentendre, Budakalász, Pilisszentlászló, Csobánka és Szigetmonostor területén élők számára nyújtották a közösség háziorvosai és szakemberei.
Share This